| петъкпет | съботасъб | неделянед | понеделникпон | вторниквт | срядаср | четвъртъкчет |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
6.
Резово 401/431ilcho (44) |
7.
Резово 401/431 |
8.
Резово 401/431 |
9.
|
10.
|
11.
|
12.
|

zdravko_sl написа:вземай 23-ки и не се притеснявай, именно 25-ците са бавни, защото са с по-голям балон
tpeshov написа:Окрил си едно от двете предимства на тубулара.По-важното-безопасността.Има още едно.Давай.А кокато един такъв"информиран избор"се окаже несполучлив лично за теб какво правим?

Severus написа:Баце Тодоре, като направиш поне 10к с тубуларки, ще ми направиш списък с предимства и недостатъци и ще си го окача над леглото :))) Сменяй автомобила ти, защото това което имаш не се кара от мнозинството! :)))
tpeshov написа:Да,нямам 10к,но имам почти 4к с тубулари.Като опитах да мина пак на клинчери миналата година нещо не ми се получи.А и защо трябва да съм като мнозинството?Още повече аз не отричам клинчера.И той си има своите предимства
zdravko_sl написа:незнам как така са успели да те убедят като виждам резултат от анкетата за 23-ките 63%, нали именно за това е анкета за да се види на къде клони мнозинството иначе е безмислена
tpeshov написа::thumbup:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост