За мръзненето през нощта - предпоследната нощ бе най-голямото мръзнене, което съм имал някога.
Най-дългите и мъчителни 25 км в живота ми - от км 1730 до 1755. Изминах ги за около 3 часа някъде между 2:30 и 5:30.

Цялата проблемна отсечка беше от 50 км. Нещата стигнаха дотам не само заради студеното време, но и заради недостатъчното предварително запознаване с маршрута. През нощта преди старта успях само да си погледна контролите и разстоянията между тях. За височини и други подробности не остана време. Единственото спасително нещо беше, че за пръв път от 7 години ползвах навигация.
Ако имах предварително проучване на маршрута, на км 1699 трябваше да спя в хотел. То така или иначе стана ясно, че хотел ще е нужен /то се падаше нея нощ да съм на хотел - имахме такава тактика за редуване на нощувките, но за това друг път.../, и потърсих такъв, но след изкачване по светло на залез до км 1706. Там обаче нямаше подходящ вариант, само вечеря и времето напредна. А предстояха 50 км по високо /мразовито/ плато преди най-високото изкачване до 1600 м.
Казано накратко, на такава дистанция подробното запознаване с маршрута, точният разчет на почивките и логистиката са невероятно важни. Ако всичко беше наред, както до спането на км. 1229, където след якото спане и 8 и половина часа престой в хотела изглеждаше напълно възможно да успея да измина 800 км за 40 часа и да финиширам за една нощ и два дни каране. След това обаче стана така, че катерих в жегата, а нощното беше на високото или на спускане - без подходяща екипировка за ниски температури. Така не само че се наложи да карам още една нощ без хотел, но и да финиширам на третата...
Човек обаче се учи от грешките и на сегашния SVS при сходна ситуация - жега и вятър в равното и нощ и студ в планината, вече знаех как да се облека и да прикрия уязвими към студ места на стари травми - без това да утежни прекомерно багажа на гърба ми.

40х1200+ Finisher: BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; 1001Miglia'08,12,16,24; GBR'2009; Transdanubie+MGM'2013; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23; 6 Capitals'25; PBP'03,07,11,15,19,23; 19xSVS 2001-2025; RAAM'2010/2011;