Мнениеот wawel » 19 юни 2015, 10:04
Тъкмо видях на една от снимките -Спас на старта и си викам бре този човек е жив и здрав. И после на финала DNF - отказал се?!
Ех ВАВЕЛЕ,ВАВЕЛЕ - даваше ми кураж на първия бревет или втория незнам точно - 200км Сливен.
Баце, откак се пребих - не съм карал нищо. Съответно и техниката остана безсервизна. Просто гепнах колелото и на старта. И малко преди николаево: шината се цепи, спицата излиза и се забива в касетата. Колелото така заклини, че си викам - спраска се ос на курбел. не мърда ни напред, ни назад. Пламен мина, залепи я да не мърда с лекопласт /мерси за което/. обаче, главичката на спицата дере касетата на секо завъртане. леко я задира ма се чува едно гррррррррррррррррррррррррррррр. Изправяха ми се косите. въртях и суках да я скъсам МНООООГО дълго време. махам на коли с идея да спрат и да дадаът едни клещи. НАКРАЯ СПИРА ЕДИН ЧИЧКО СЪС ЛАДА ДЕТ Я Е ПОЛЗВАЛ ЗА ПРИБИРАНЕ НА 3 РЕКОЛТИ ПОНЕ. И като наизвади инструмент....... БЛАГОДАРЕН СЪМ МУ. Посуе влака от подбалканската и домой. Велото още не е в движение. има яки проблеми с тая задна капла. Иначе след фалита ми на стоковата борса и новата работа - не остава много време за бревети и планове. Карам по нощите или когато има враме: за тонус. Тая година я пиша НУЛЕВА. Единствения принос, евентуално, ше дойде от романчето дет е у играта за конкурса на БНТ. Ше си говорим за колоезденето каквото съм го изобретил, практикувам и го дишам, от екрана. ПОНЕ ТОВА. Засега не се планира нов веломаратон. Лечение над учебните трасета и стягане на техниката, това да. А и наскоро стоките отбелезаха ръст за сметка на акциите и облигазиите. Засърбе ме и там. Ше изгревам ли,нема ли. А ДА И НОВО ВЕЛО СИ ТРЕБЕ....
Това е от мен. Жив и здрав.