Не е толкова до отказването, а че научаваме за някакъв проблем с четиримата едва на 27-ми - от случайно забелязани питанки във формата за записване. При положение, че срокът за плащане на капарото е 24-ти.
Колкото до хотела: сметката за 26 участника излиза над 1500 лв. Аз досега имам дадени от федерацията 1000. При всички положения ще си изпълня обещанието за 3 нощувки на човек - от федерацията или не. Преразходът е в рамките на обичайното, което съм давал от себе си при подобни ситуации. Ако има съмишленици, за които финансовата страна на пътуването е "на много заден план", биха могли да помогнат с /част от/ нощувките на шофьорите и така да не проваляме автобуса. Защото ако и Stoev се откаже - нещата отиват натам. И както стана след 2003 г., поне още 12 години няма да се намери някой да се пробва с организация на транспорт...
Мисля, че правя всичко по силите си за организация на нощувките. Ако трябва да следвам формално Наредбата за пробега, трябва да седна да изчисля точките, да се види кои се вместват в първите 10% от точките и хотел да има само за тях. Така спокойно ще се вместим в тези 1000 лв. Ще има и за стая за багаж. Досега обаче, винаги сме гледали подпомагане да има за всички участници. Може би с нарастване на броя на участниците, ще трябва да започнем да изпълняваме условията на Наредбата?